Frambozen kwarktaart

Frambozen kwarktaart met een bodem van dadels en amandelen

Strawberry_Raspberry_Ice_Cream_Bars_Recipe_001

Ingrediënten:

200 gram dadels

200 gram amandelen

50 gram kokosolie

(Doe de dadels en de amandelen in een keukenmachine en maak dit fijn. Als de kokosolie gesmolten is doe je het mengsel van de amandelen en de dadels erbij. Doe dit in een vorm en stamp met de achterkant van een leper flink aan. Even in de koelkast en de bodem is klaar!)

500 gram kwark

200 gram slagroom

5 gram agar agar

100 gram verse frambozen

theelepel verse vanille poeder

1 eetlepel met kokosbloesemsuiker

Bereiding van de kwark:

Pureer 75 gram van de frambozen en doe dit in een pannetje. Doe hierbij de agar agar en laat heel even bijna koken. Klop de slagroom met een schep kokosbloesemsuiker stijf. Doe dit bij de kwark en roer goed door. Doe de  theelepel vanille poeder er ook door. Het mengsel van de frambozen en ook de rest van verse frambozen erdoor. Goed doorscheppen en dan op de taart bodem doen. Even in de koelkast en de taart is klaar.

Zet je het in de vriezer dan is het ook lekker als ijs!

Eet smakelijk