Pasta met kalkoen en pesto van brandnetel en paardenbloem

Pasta kalkoenfilet met pesto van brandnetel en paardenbloemblad

groene pesto brandnetel

Volkoren pasta voor 4 pers.

Kalkoenfilet samen met een uitje fruiten.

Doe hier basilicum, tijm, oregano, rozemarijn en 100 gram geitenkaas bij.

Voeg daarna de pesto toe.

Recept pesto:

5 takken brandnetel. Doe hier kokend water overheen en giet dit af. Nu kun je de brandnetel gewoon beetpakken. haal het blad eraf.

Handje vol van de bladeren van de paardenbloem.

Was de bladeren van de paardenbloem en de brandnetel heel erg goed.

Doe de brandnetelbladeren en de paardenbloembladeren in een kom. Doe hierbij:

3 teentjes knoflook

flinke scheut olijfolie

100 gram Parmezaanse kaas

1 eetlepel honing

50 gram walnoten

Pureer dit alles goed en dan is je pesto klaar.

Is de pesto te dik doe er dan nog een flinke scheut olijfolie bij.

Doe de pesto bij de kalkoenfilet en de pasta is klaar.

Eet smakelijk!